ESET File Security - Tiedostopalvelinten virustentorjunta + terminal server

ESET File Security käyttää järjestelmän resursseja vain minimaalisesti, jolloin palvelimen suoritinteho ja muisti jäävät yrityksen käyttöön.

 

Nopein ja tehokkain virustentorjuntaohjelmisto, joka sisältää vakoilu- ja haittaohjelmien torjunnan.

Helppo hallita

Virustentorjunnan hallinnan ei tarvitse olla aikaa vievää ja työlästä laajoissa, satoja päätepisteitä sisältävissä verkoissakaan. ESET-etähallintatoiminto on kattava ja helppokäyttöinen. Voit luoda intuitiivisissa näytöissä ryhmiä koskevia käytäntöjä ja aikataulutettuja tehtäviä rutiinitoimintojen automatisoimiseksi.

Taattu mielenrauha

ESET File Security tunnistaa uhkat monitasoisesti ja hyödyntää ainutlaatuista pilvitekniikkaa uhkien torjumiseksi ja kaikkien potentiaalisten hyökkäysten estämiseksi. Pienet virusmäärityspäivitykset suoritetaan tarvittaessa huomaamattomasti järjestelmää jumittamatta.

Päivitä puolustuksesi

Suojaa arvokkaita yritystietojasi tehokkaiden hallintatyökalujen, helppokäyttöisten toimintojen ja huipputekniikkaa edustavan ennakoivan uhkientunnistuksen avulla. Ennakoiva suojaus yhä kehittyneempiä ja tarkemmin kohdistettuja verkkouhkia vastaan.

Erityisesti Microsoft Windows Server -ympäristöön suunniteltu ESET File Security for Microsoft Windows Server suojaa tehokkaasti ja luotettavasti kaikenlaisten haittaohjelmien hyökkäyksiltä.

ESET File Security Windows Server Virustentorjunta Vakoiluohjelmasuojaus