ESET Remote Administrator

Helppo ja keskitetty virustentorjuntasovellusten käyttöönotto ja hallinta.

 

Etähallinta

Kattava ESET-etähallintatyökalu, jonka ansiosta virustentorjuntaa on kaikin tavoin helpompi ylläpitää yrityksen verkossa.

Järjestelmänvalvoja voi yhdestä ESET-etähallintakonsolista käsin tarkistaa nopeasti päätepisteitä, muokata työasemien määrityksiä, vastata tietoturvatapahtumiin, päivittää virusmääritystietokantoja, luoda raportteja sekä asentaa ja hallita ESET-sovelluksia Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmiä hyödyntävissä työasemissa ja palvelimissa.

Tärkeimmät edut

Yhdestä konsolista käsin on mahdollista hallita kaikkia nykyisiä ja aikaisempia ESET-tuotteiden versioita, jotka ovat käytössä päätepisteissä – käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Virustentorjunnan hallinnan ei tarvitse olla aikaa vievää ja työlästä laajoissa, satoja päätepisteitä sisältävissä verkoissakaan. ESET-etähallintatoiminto on kattava ja helppokäyttöinen. Voit luoda intuitiivisissa näytöissä ryhmiä koskevia käytäntöjä ja aikataulutettuja tehtäviä rutiinitoimintojen automatisoimiseksi

Etähallinta Virustentorjunta

Voit luotettavuuden parantamiseksi ja infrastruktuurin räätälöimiseksi luoda varmuuspalvelimia ja keskitettyjä päivityspalvelimia sekä kopioida tietoja eri ESET-etähallintapalvelimille ja -palvelimista

ESET-etähallinnan ansiosta tukihenkilöt voivat muuttaa työasemien määrityksiä etätoimintona, määrittää suojaamattomat tietokoneet ja suorittaa etätarkistuksia.

ESET Remote Administrator