ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus box
1 +

1 +

Lataa

Uusin internet-tietoturvamme huolehtii suojauksesta. Voit turvallisesti käyttää sosiaalista mediaa, selailla tai pelailla.

Päivitä puolustuksesi

ESET NOD32 Antivirus suojaa korkeimmalla mahdollisella tasolla, kun työskentelet verkossa, käytät sosiaalisia verkostoja, lataat tiedostoja, pelaat verkkopelejä tai siirrät tietoja käyttämällä siirrettäviä tietovälineitä.

Taattu mielenrauha

ESET NOD32 Antivirus tunnistaa uhkat monitasoisesti ja hyödyntää ainutlaatuista pilvitekniikkaa uhkien torjumiseksi ja kaikkien potentiaalisten hyökkäysten estämiseksi.

Intuitiivinen ja täynnä ominaisuuksia

Halusitpa vain asentaa sen ja jättää sen toimimaan taustalle tai säätää asetuksia, ESET NOD32 Antivirus on oikea valinta. Mukauttamisvaihtoehdolla varustettu graafinen käyttöliittymä on suunniteltu niin, että kaikki tarvitsemasi toimenpiteet ovat helposti käsillä. Sen avulla voit hallita tietoturvaasi ja pysyä tärkeiden tapahtumien tasalla.

UUSIN TEKNOLOGIAMME SINUN PALVELUKSESSASI

Hyödynnän esto UUSI

Vahva suojaus uhilta, jotka välttelevät tunnistusta. Pysäyttää hyökkäykset selaimia, dokumenttien lukuohjelmia ja sähköpostisovelluksia vastaan.

Edistynyt muistin tarkistus

Lisäsuojaus huolellisesti salatuilta haittaohjelmilta. Tarkistaa uhkia suoraan järjestelmän muistista.

ILOKSESI VIELÄ ENEMMÄN OMINAISUUKSIA

Suojaus identiteettivarkaudelta

Tietojenkalastelusuojaus pitää sinut kaukana verkkosivustoilta, joiden tarkoituksena on varastaa käyttäjänimiä tai pankkitietoja. Laitehallinta estää yksityisten tiedostojesi kopioimisen ulkoisille laitteille.

ESET NOD32 Antivirus

Suojaa kaikki - ESET Unilicense

Antivirus Mac, Windows, Linux

ESETin ainutlaatuinen Unilicense-järjestelmä mahdollistaa suojauksen ulottamisen kaikkiin samalla tietokoneella käytössä oleviin käyttöjärjestelmiin.

sovita suojaus yhteen kattamaan Windows-, Linux- ja Mac-käyttöjärjestelmiä samassa lisenssissä.


Palkinnot

AV-Test Palkinnot Virus Bulletin Palkinnot AV-Comparatives Palkinnot

AV-Comparatives - Kaikista virustentorjuntaohjelmistojen toimittajista ESET on saanut eniten AV-Comparativesin ”Advanced+”-palkintoja ennakoivissa testeissä.

Virus Bulletin - Olemme saavuttaneet suurimman määrän Virus Bulletin VB100 -palkintoja, emmekä ole koskaan päästäneet yhtäkään liikkeellä olevaa (”In the wild”) virusta seulamme läpi.


Järjestelmävaatimukset

Suoritinarkkitehtuuri
i386, x86-64

Käyttöjärjestelmä
Microsoft Windows 10
Microsoft Windows 8
Microsoft Windows 7
Microsoft Windows Vista
Microsoft Windows Home Server 2011

Tuotteen aktivointi edellyttää Internet-yhteyttä.

VMWare antivirus

Ohjelmiston käyttöoikeussopimus