ESET Endpoint Security for Android

 

ESET Endpoint Security for Android -ohjelmistossa yhdistyvät ESETin palkittu heuristiikkamoduuli sekä virustentorjunta- ja palomuurisovellukset, jotka takaavat reaaliaikaisen suojan tunnettuja ja uusia uhkia vastaan tehosta tinkimättä. Jos matkapuhelimesi häviää tai se varastetaan, ESET Endpoint Security for Android sisältää edistyneitä varkaudenesto-ominaisuuksia tietojesi suojaamiseksi ja palauttamiseksi.

Virustentorjunta + Edistyksellinen etähallinta

ESET Remote Administrator auttaa hallitsemaan kymmeniä- tai jopa satojatuhansia Windows-, Mac-, Linux- tai mobiileja päätepisteitä yhdestä ja samasta konsolista.

Varkaudenesto

Jos laite katoaa tai varastetaan, toiminto poistaa kaikki puhelimeen tallennetut tiedot yksinkertaisella tekstiviestikomennolla. Puhelimesta poistetaan yhteystiedot, viestit ja siirrettävällä muistikortilla olevat tiedot.

Tekstiviestien/MMS-viestien roskapostin esto

Suojaa älypuhelimesi ESET Mobile Security -sovelluksen ennakoivalla suojalla, joka soveltuu Android, Windows Mobile -ja Symbian-alustoille. Mahdollistaa puheluiden suodattamisen ennalta määriteltyjen käyttöasetusten mukaisesti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Suojaa enemmän kuin tietosi

Tarkistaa automaattisesti kaikki puhelimeen asennetut sovellukset ja kolmansien osapuolien Android-sovellukset, tiedostot, kansiot ja SD-muistikortit haittaohjelmien ja väärinkäytösten varalta.

Tekstiviestien/MMS-viestien roskapostin esto

Käytä mukautettavia estettyjen ja sallittujen numeroiden luetteloita luotettavien yhteystietojen määrittämisessä. Voit myös yksinkertaisesti estää teksti- ja multimediatiedostot tuntemattomista numeroista.

Etälukko

Estä puhelimen käyttö etänä. Sisäänrakennettu suojausjärjestelmä pitää luottamukselliset tiedot ja yhteydenpidon suojattuna luvattomalta hyväksikäytöltä, jos laite katoaa tai varastetaan.

Varkaudenestojärjestelmä

SIM-täsmäytys

Jos älypuhelimeen asetetaan luvaton SIM-kortti, ennalta määritettyyn numeroon lähetetään viesti, joka sisältää kortin puhelinnumeron sekä IMSI- ja IMEI-tunnisteen.

GPS-paikannin

Paikanna kadonnut tai varastettu puhelimesi etäkomennolla.

Pyyhi laitteesta tiedot etätoimintona

Kaikki tiedot mukaan lukien yhteystiedot, viestit ja siirrettävät muistit tyhjennetään yhdellä tekstiviestikomennolla.