ESET Endpoint Antivirus

Virustentorjunta ja vakoiluohjelmasuojaus tärkeään suojaukseen verkossa ja sen ulkopuolella – kaiken digitaalisen sisältösi suojaksi

 

Nopein ja tehokkain virustentorjuntaohjelmisto, joka sisältää vakoilu- ja haittaohjelmien torjunnan.

Helppo hallita

Virustentorjunnan hallinnan ei tarvitse olla aikaa vievää ja työlästä laajoissa, satoja päätepisteitä sisältävissä verkoissakaan. ESET-etähallintatoiminto on kattava ja helppokäyttöinen. Voit luoda intuitiivisissa näytöissä ryhmiä koskevia käytäntöjä ja aikataulutettuja tehtäviä rutiinitoimintojen automatisoimiseksi.

Päivitä puolustuksesi

Suojaa arvokkaita yritystietojasi tehokkaiden hallintatyökalujen, helppokäyttöisten toimintojen ja huipputekniikkaa edustavan ennakoivan uhkientunnistuksen avulla. Ennakoiva suojaus yhä kehittyneempiä ja tarkemmin kohdistettuja verkkouhkia vastaan.

Taattu mielenrauha

ESET Endpoint Antivirus tunnistaa uhkat monitasoisesti ja hyödyntää ainutlaatuista pilvitekniikkaa uhkien torjumiseksi ja kaikkien potentiaalisten hyökkäysten estämiseksi. Pienet virusmäärityspäivitykset suoritetaan tarvittaessa huomaamattomasti järjestelmää jumittamatta.

Tärkeimmät ominaisuudet

ESET Live Grid (pilvitekniikkaa hyödyntävä mainejärjestelmä) UUSI

Pilvitekniikkaa hyödyntävä tarkistus mahdollistaa optimoidun ja reaaliaikaisen suojan Internet-uhkia ja sosiaalisen median tietoturva-aukkoja vastaan.

Pelaajatila UUSI

Voit lykätä kaikkia ponnahdusikkunoita, päivityksiä tai muita paljon järjestelmäresursseja vaativia toimia resurssien säästämiseksi pelaamista tai muita koko näytön toimia varten.

Smart Detection UUSI

ESETin älykäs Live Grid®-teknologia tarjoaa monikerroksisen suojauksen, joka pystyy tunnistamaan tarkasti jopa ennennäkemättömät haittaohjelmien muodot.

Parannettu tietovälineiden seuranta UUSI

Tarkistaa automaattisesti kaikki USB-asemat, muistikortit, CD:t ja DVD:t. Voi estää siirrettäviä tietovälineitä tietovälineen tyypin, valmistajan, koon ja muiden tekijöiden perusteella.

Edistyksellinen HIPS-toiminto UUSI

Tämä on todellisia nörttejä varten – nyt voit mukauttaa järjestelmän toiminnan entistä yksityiskohtaisemmin: voit määrittää sääntöjä järjestelmärekisteriä, aktiivisia prosesseja ja ohjelmia varten ja hienosäätää tietoturvaprofiiliasi.

Vähäiset laitevaatimukset

Olemme suunnitelleet älykkään ratkaisun, joka käyttää erittäin vähän järjestelmäresursseja. Siten saavutetaan nopea ja sulava suorituskyky ja jatkuva suojaustaso.

ESET Endpoint Antivirus

Suojaa kaikki - ESET Unilicense

Antivirus Mac, Windows, Linux

ESETin ainutlaatuinen Unilicense-järjestelmä mahdollistaa suojauksen ulottamisen kaikkiin samalla tietokoneella käytössä oleviin käyttöjärjestelmiin.

sovita suojaus yhteen kattamaan Windows-, Linux- ja Mac-käyttöjärjestelmiä samassa lisenssissä.


Palkinnot

AV-Test Palkinnot Virus Bulletin Palkinnot AV-Comparatives Palkinnot

AV-Comparatives - Kaikista virustentorjuntaohjelmistojen toimittajista ESET on saanut eniten AV-Comparativesin ”Advanced+”-palkintoja ennakoivissa testeissä.

Virus Bulletin - Olemme saavuttaneet suurimman määrän Virus Bulletin VB100 -palkintoja, emmekä ole koskaan päästäneet yhtäkään liikkeellä olevaa (”In the wild”) virusta seulamme läpi.


Järjestelmävaatimukset

Suoritinarkkitehtuuri
i386, x86-64

Käyttöjärjestelmä
Windows 10
Windows 8
Windows 7
Windows Vista
Windows XP
Windows 2000
Windows Home Server

Windows Server 2012 (32-bit, 64-bit, R2)
Windows Server 2008 (32-bit, 64-bit, R2)
Windows Server 2003 (32-bit, 64-bit)
Windows Server 2000

Windows Small Business Server 2011
Windows Small Business Server 2008
Windows Small Business Server 2003 (R2)
Windows Small Business Server 2003

VMWare antivirus