ESET Cyber Security

ESET Cyber Security box
1 +

1 +

Lataa

ESET Cyber Security for Mac delivers industry-leading proactive protection against emerging threats against the Mac platform.

Tehokas tunnistus

Tehostaa Applen sisäänrakennettuja tietoturvaominaisuuksia. Estää yritykset saastuttaa Mac-käyttöjärjestelmä tai varastaa henkilötiedot online-tilassa. Tunnistaa ja poistaa uhat käytettäessä USB-laitteita, siirrettäviä tietovälineitä ja sähköpostin liitetiedostoja.

Ennakoiva suojaus

Antaa ennakoivan suojan virusten ilmestymistä, vakoiluohjelmia ja haitallisia verkkosivuja vastaan. Estää virusten leviämisen muihin koneisiin Mac-koneesi ja päivittäin käyttämiesi sovellusten kautta.

Suunniteltu Mac-käyttöjärjestelmiin

ESET Cyber Security suojaa koneesi online-tilassa hidastamatta koneen normaalia toimintaa. Ratkaisu varaa muistia vain vähän ja antaa minimaalisesti hälytyksiä, eikä siten vaikuta koneesi suorituskykyyn.

Testattu ratkaisu

ICSA Certified Virustentorjunta Mac

ESET on ensimmäinen virustentorjuntayritys, jonka Mac OS X -käyttöjärjestelmän tuotteille on myönnetty ICSA-sertifikaatti. Sertifikaatti myönnettiin tuotteen yritysversiolle, joka perustuu samaan tarkistusmoduuliin kuin ESET Cyber Security.

Virustentorjunta Mac

Järjestelmävaatimukset

Suoritinarkkitehtuuri
Intel (32/64-bit)

Käyttöjärjestelmä
macOS 10.12 (Sierra)
Mac OS X 10.11 (El Capitan)
Mac OS X 10.10 (Yosemite)
Mac OS X 10.9 (Mavericks)
Mac OS X 10.8 (Mountain Lion)
Mac OS X 10.7 (Lion)
Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)
Ohjelmiston käyttöoikeussopimus