Sovellus pyytää jatkuvasti käyttäjänimeä ja salasanaa

ESET Smart Security ja ESET NOD32 Antivirus tarkistavat uudet päivitykset automaattisesti. Uudet virusmääritystietokannat ladataan usein ja ohjelmakomponentit ladataan tarvittaessa. Päivitys epäonnistuu, jos käyttäjänimi tai salasana on virheellinen tai jos ne annetaan väärin. Jos kyseessä on ESET-tietoturvatuotteen päivitys kokeiluversiosta täydelliseen versioon, uuden viimeisen voimassaolopäivän näkyminen voi kestää 24–48 tuntia uuden käyttäjänimen ja salasanan antamisen jälkeen. Voit varmistaa, että käyttäjänimi- ja salasanatiedot ovat oikein seuraavien ohjeiden avulla.
  1. Avaa ohjelman pääikkuna napsauttamalla ilmoitusalueella järjestelmän kellon vieressä olevaa ESET-kuvaketta tai valitsemalla Käynnistä – Kaikki ohjelmat – ESET – ESET Smart Security tai ESET NOD32 Antivirus.
  2. Valitse päävalikosta Asetukset – Käyttäjänimen ja salasanan asetukset....
  3. Poista SEKÄ käyttäjänimi että salasana ja anna ne uudelleen tuotteen ostamisen yhteydessä saaduista käyttöoikeustiedoista.
  4. Valitse päävalikosta Päivitä – Päivitä virusmääritystietokanta (varmista, että Internet-yhteys on käytössä).
  5. Jos sovellus ei pyydä käyttäjänimeä ja salasanaa, ne on annettu oikein. Jos sovellus pyytää käyttäjänimeä ja salasanaa, napsauta Peruuta ja toista vaiheet 2 ja 3. Varmista, että olet kirjautunut tietokoneelle järjestelmänvalvojana tai että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet.
HUOMAA: Muista antaa käyttäjänimi ja salasana täsmälleen samassa muodossa kun ne on kirjoitettu.

– Käyttäjänimen ja salasanan kirjainkoko on merkitsevä, ja käyttäjänimessä on annettava yhdysmerkki
– Salasanassa on kymmenen merkkiä, kaikki pienillä kirjaimilla
– Jos käytät kopioi ja liitä -menetelmää, varmista, että et valitse ylimääräistä välilyöntiä
– Salasanassa ei voi olla L-kirjainta (siltä näyttävä merkki on todellisuudessa numero yksi (1))
– Isolta O-kirjaimelta näyttävä merkki on todellisuudessa numero nolla (0). Pieneltä o-kirjaimelta näyttävä merkki on myös todellisuudessa pienellä kirjoitettu o-kirjain.

Jokaisen tietoturvaohjelmiston käytössä on tärkeintä huolehtia virusmääritystietokannan ja ohjelmiston päivityksistä. Varmista virustentorjuntaratkaisun antama suoja tarkistamalla, että se on aina ajan tasalla.

Jos päivitys ei vieläkään onnistu, tarkista käyttöoikeustiedoista, että käyttämäsi käyttäjänimi ja salasana ovat oikein