Sähköpostiviestiin lisättävien ilmoitusten poistaminen

ESET Smart Security ja ESET NOD32 Antivirus antavat käyttäjille mahdollisuuden lisätä ilmoituksia lähteviin tai saapuviin sähköpostiviesteihin. Niillä voidaan ilmoittaa, että viesti on tarkistettu ja että se ei ole saastunut. Ilmoitukset voidaan helposti poistaa käytöstä tai määrittää näkymään vain saastuneissa sähköpostiviesteissä. Jos haluat poistaa ilmoitukset tai säätää niiden asetuksia, noudata seuraavia ohjeita:
  1. Avaa ohjelman pääikkuna napsauttamalla ilmoitusalueella järjestelmän kellon vieressä olevaa ESET-kuvaketta tai valitsemalla Käynnistä – Kaikki ohjelmat – ESET – ESET Smart Security tai ESET NOD32 Antivirus.
  2. Avaa lisäasetusikkuna painamalla F5-näppäintä. Valitse lisäasetuspuussa Virustentorjunta ja vakoiluohjelmasuojaus – Sähköpostin suojaus.
  3. Aseta kohdassa Hälytykset ja ilmoitukset saapuvan ja lähtevän sähköpostin asetukset halutuiksi. Valitse asetukseksi ”Vain viruksen tartuttamat sähköpostiviestit”. Jos et halua, että ilmoitusta lisätään viestiin, valitse ”Ei koskaan”.

HUOMAA: Ikkunan asetuksista riippuen kaikki kolme vaihtoehtoa (Ei koskaan, Vain viruksen tartuttamat sähköpostiviestit, Kaikki sähköpostiviestit) eivät välttämättä näy avattavissa valikoissa. Voit nähdä ja valita muut vaihtoehdot napsauttamalla pieniä ylä- ja alanuolia.
  4. Vahvista valinta napsauttamalla OK.

HUOMAA: Ilmoitus jää kaikkiin aikaisemmin merkittyihin sähköpostiviesteihin.