Miten voin poistaa manuaalisesti ESET-tietoturvatuotteen?

Ennen kuin yrität poistaa ESET-tietoturvatuotteen manuaalisesti, kokeile ensin ESET Smart Security- ja ESET NOD32 Antivirus -ohjelmien mukana toimitettua ESET Start Menu uninstaller -sovellusta. Se voidaan aloittaa valitsemalla Käynnistä – Kaikki ohjelmat – ESET – Uninstall (Asennuksen poisto).

Jos ongelmat jatkuvat ESET Start Menu uninstaller -sovelluksen suorittamisen jälkeen tai et pysty asentamaan uudelleen ESET-tietoturvatuotetta tai ESET-tietoturvatuote on yhä aktiivinen asennuksen poistamisen ja uudelleenkäynnistyksen jälkeen, asennuksen poisto epäonnistui. Tiedostojen poistaminen edellyttää käynnistämistä vikasietotilassa ja ESET Uninstaller -työvälineen käyttöä. Lataa ohjelma alla olevien ohjeiden mukaisesti ja poista ESET-tietoturvatuote manuaalisesti ESET Uninstaller -työkalulla. Alla olevia tekniikoita sovelletaan kaikkiin Windows-käyttöjärjestelmiin - sekä palvelimiin että työasemiin - tarkoitettuihin ESET-tietoturvatuoteversioihin.

Varoitus: ESET Uninstaller -työkalun käyttö saattaa nollata Windowsin verkkoasetukset

 1. Lataa ESET Uninstaller -sovellus ja tallenna se työpöydälle. Aloita lataaminen napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

 2. Käynnistä tietokone uudelleen vikasietotilassa painamalla toistuvasti F8-näppäintä, kunnes lisäasetukset tulevat näytölle. Valitse Safe Mode (vikasietotila) ja paina ENTER. ESET Uninstaller -sovellusta ei voi suorittaa normaalitilassa.

  Käynnistä tietokone uudelleen vikasietotilassa painamalla toistuvasti F8-näppäintä, kunnes lisäasetukset tulevat näytölle. Valitse Safe Mode (vikasietotila) ja paina ENTER

  Saat tietoja tietokoneen käynnistämisestä vikasietotilassa napsauttamalla tätä.

 3. Aloita asennuksen poisto kaksoisnapsauttamalla työpöydällä olevaa ESET Uninstaller -kuvaketta.

 4. Lue ensimmäisen komentokehotteen varoitus ja vahvista kirjoittamalla y.

  Lue ensimmäisen komentokehotteen varoitus ja vahvista kirjoittamalla y

 5. Valitse luettelosta ESET-asennus, jonka haluat poistaa, syöttämällä sen numero ja painamalla ENTER.

  Valitse luettelosta ESET-asennus, jonka haluat poistaa, syöttämällä sen numero ja painamalla ENTER

  Uninstaller löytää yleensä vain yhden ESET-tietoturvatuotteen asennuksen ja sen luettelonumero on 1, joten paina numeroa 1 ja paina sitten ENTER.

 6. Varmista kolmannessa komentokehotteessa, että poistat oikean ESET-tietoturvatuotteen asennuksen oikeasta käyttöjärjestelmästä, ja vahvista kirjoittamalla y.

  Varmista kolmannessa komentokehotteessa, että poistat oikean ESET-tietoturvatuotteen asennuksen oikeasta käyttöjärjestelmästä, ja vahvista kirjoittamalla y

 7. ESET Uninstaller suorittaa tehtäviään vähän aikaa ja kehottaa sitten painamaan mitä tahansa näppäintä ESET Uninstaller -sovelluksesta poistumiseksi.

 8. Käynnistä tietokone normaalisti uudelleen.