Miten minä poistan hälytyksen minun ESET-tuotteesta että se ei hälytä Windows päivityksistä

ESET-tietoturvatuote antaa oletusarvoisesti ilmoituksen, jos käyttöjärjestelmään on saatavana päivityksiä. Nämä ilmoitukset voidaan poistaa käytöstä seuraavien ohjeiden avulla:
  1. Avaa ohjelman pääikkuna napsauttamalla ilmoitusalueella järjestelmän kellon vieressä olevaa kuvaketta tai valitsemalla Käynnistä – Kaikki ohjelmat – ESET – ESET Smart Security tai ESET NOD32 Antivirus.
  2. Avaa lisäasetusikkuna painamalla F5-näppäintä.
  3. Valitse vasemmalla olevasta lisäasetuspuusta Työkalut – System updates (Järjestelmän päivitykset).
  4. Valitse haluttu ilmoitusasetus avattavasta valikosta ja sulje lisäasetusikkuna napsauttamalla OK.
  5. Palauta suojaustila parhaaksi mahdolliseksi (vihreä) valitsemalla päävalikosta Suojaustila ja napsauttamalla tätä kohtaa Operating system is not up to date (Käyttöjärjestelmä ei ole ajan tasalla) -viestissä.
  6. Kun järjestelmän päivitysten ikkuna avautuu, napsauta Run system update (Suorita järjestelmän päivitys) ja joko päivitä käyttöjärjestelmä tai sulje Windowsin päivitysikkuna.