Milloin käyttöoikeus vanhentuu

Jos käytössä on ESET Smart Security- tai ESET NOD32 Antivirus -sovelluksen uusin versio, käyttöoikeuden vanhentumispäivän voi tarkistaa milloin tahansa sovelluksen pääikkunasta.

HUOMAA: Uuden viimeisen voimassaolopäivän näkyminen voi kestää 24–48 tuntia asennuksen tai uuden käyttäjänimen ja salasanan antamisen jälkeen.
  1. Avaa ohjelman pääikkuna napsauttamalla ilmoitusalueella järjestelmän kellon vieressä olevaa ESET-kuvaketta tai valitsemalla Käynnistä – Kaikki ohjelmat – ESET – ESET Smart Security tai ESET NOD32 Antivirus.
  2. Valitse päävalikosta Suojaustila. Vanhentumispäivä näkyy oikealla Käyttöoikeuden voimassaoloaika päättyy -kohdan vieressä.
HUOMAA: Jos tämä tieto ei ole näkyvissä, odota 24–48 tuntia ja tarkista uudelleen.

ESET Remote Administrator -käyttöoikeus

ESET Remote Administrator -käyttöoikeuden vanhentumispäivä saadaan näkyviin alla olevien ohjeiden avulla:
  1. Avaa ESET-etähallintakonsoli (ERAC) valitsemalla Käynnistä – Kaikki ohjelmat – ESET – ESET Remote Administrator Console – ESET Remote Administrator Console.
  2. Valitse Työkalut – Palvelimen asetukset. Vanhentumispäivä näkyy kohdassa Käyttöoikeuden tiedot.