ESET-tietoturvatuotteen päivitys kokeiluversiosta täydelliseen versioon

ESET NOD32 Antivirus -sovelluksen kokeiluversio voidaan päivittää täydelliseen versioon alla olevien ohjeiden avulla. Uuden viimeisen voimassaolopäivän näkyminen oikein voi kestää 24–48 tuntia päivityksen jälkeen. Jos olet jo ostanut käyttöoikeuden, siirry suoraan vaiheeseen 4.
  1. Avaa ohjelman pääikkuna napsauttamalla ilmoitusalueella järjestelmän kellon vieressä olevaa ESET-kuvaketta tai valitsemalla Käynnistä – Kaikki ohjelmat – ESET – ESET NOD32 Antivirus.
  2. Valitse päävalikosta vasemmalta Suojaustila ja napsauta sitten Osta täydellinen versio...
  3. Kun olet ostanut tuotteen, saat sähköpostiviestin, jossa on uusi käyttäjänimi ja salasana (yleensä tunnin sisällä).
  4. Ohjelmistoa ei ole tarpeen asentaa uudelleen. Valitse ohjelman pääikkunasta Päivitä ja sitten Päivitä täydelliseen versioon... ESET NOD32 Antivirus yrittää ladata uusimman virusmääritystietokannan päivityksen. Ohjelma avaa myös käyttöoikeuden tiedot näyttävän ikkunan.
  5. Anna käyttöoikeuden oston yhteydessä saamasi uusi käyttäjänimi ja salasana.

HUOMAA: Muista antaa käyttäjänimi ja salasana täsmälleen samassa muodossa kun ne on kirjoitettu.

– Käyttäjänimen ja salasanan kirjainkoko on merkitsevä, ja käyttäjänimessä on annettava yhdysmerkki
    – Salasanassa on kymmenen merkkiä, kaikki pienillä kirjaimilla
    – Jos käytät kopioi ja liitä -menetelmää, varmista, että et valitse ylimääräistä välilyöntiä
    – Salasanassa ei voi olla L-kirjainta (siltä näyttävä merkki on todellisuudessa numero yksi (1))
    – Isolta O-kirjaimelta näyttävä merkki on todellisuudessa numero nolla (0). Pieneltä o-kirjaimelta näyttävä merkki on myös todellisuudessa pienellä kirjoitettu o-kirjain.
  6. Napsauta OK. Jos annoit käyttäjänimen ja salasanan oikein, ohjelmisto päivitetään täydelliseen versioon ja virusmääritystietokannan päivitys suoritetaan loppuun. Uuden viimeisen voimassaolopäivän näkyminen voi kestää 24–48 tuntia uuden käyttäjänimen ja salasanan antamisen jälkeen.