ESET Outlook -laajennuksen virhe Microsoft Outlookin käynnistyksen aikana

Jos Microsoft Outlook antaa käynnistyksen aikana virheilmoituksen

Apuohjelman ESET Outlook Plugin (C:\PROGRA~\1ESET\ESETNO~\1EPLGOU~1.DLL) lataaminen ei onnistu, ja Outlook on poistanut sen käytöstä. Päivitä apuohjelma, tai jos saatavilla ei ole päivitystä, poista apuohjelman asennus.

tutustu tässä artikkelissa oleviin lisätietoihin.

Tämä virheilmoitus voi esiintyä useita käyttäjäprofiileja sisältävässä tietokoneessa ESET Smart Security -sovelluksen päivityksen, uudelleenasennuksen tai epäonnistuneen poiston jälkeen.

1. ratkaisu: Outlook 2003 ja 2007: extend.dat-tiedoston poisto

Extend.dat-tiedosto sisältää välimuistin Microsoft Outlookin laajennuksille, jotka apuohjelmien hallinta ottaa käyttöön. Kun extend.dat-tiedosto poistetaan ja Outlook käynnistetään uudelleen, uusi .dat-tiedosto luodaan automaattisesti uudelleen. Uudessa extend.dat-tiedostossa ei pitäisi olla epäjohdonmukaisuuksia, minkä pitäisi estää virheen esiintyminen jatkossa.

Extend.dat-tiedoston poisto (Windows XP):
  1. Sulje Outlook.
  2. Valitse Käynnistä – Haku – Kaikki tiedostot ja kansiot – Lisävaihtoehdot ja valitse Etsi piilotiedostot ja kansiot -valintaruutu.
  3. Kirjoita ylimpään hakukenttäänextend.dat ja napsauta Etsi.
  4. Napsauta hakutuloksissa extend.dat-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista.

HUOMAA: Jos Outlookia käytetään useista käyttäjäprofiileista, niillä jokaisella on oma extend.dat-tiedosto. Kaikki extend.dat-tiedostot on poistettava. Tiedoston oletussijainti on C:\Documents and Settings\Käyttäjänimi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook.

Extend.dat-tiedoston poisto (Windows Vista):
  1. Sulje Outlook.
  2. Napsauta Käynnistä ja sitten Haku. Napsauta oikeassa yläkulmassa Tarkennettu haku.
  3. Valitse vasemmalla oleva Sisällytä indeksoimattomat ja piilotetut tiedostot sekä järjestelmätiedostot (voi olla hidas) -valintaruutu. Anna oikealla olevaan nimikenttään extend.dat ja napsauta Etsi-painiketta.
  4. Napsauta hakutuloksissa extend.dat-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista.

HUOMAA: Jos Outlookia käytetään useista käyttäjäprofiileista, niillä jokaisella on oma extend.dat-tiedosto. Kaikki extend.dat-tiedostot on poistettava. Tiedoston oletussijainti on C:\Users\Käyttäjänimi\AppData\Local\Microsoft

2. ratkaisu: Office 2003 Service Pack 3:n tai muun käytettävissä olevan päivityksen asennus

Jos käytössä on Microsoft Outlook 2003, Office 2003 Service Pack 3:n asennus poistaa virheviestin. Se ja muut päivitykset voidaan asentaa osoitteesta

http://office.microsoft.com/officeupdate/