En voi määrittää asetuksia, sillä sovellus pyytää salasanaa

ESET NOD32 Antivirus- ja ESET Smart Security -sovellusten kokoonpanoasetukset voidaan suojata käyttäjän tai järjestelmänvalvojan antamalla salasanalla. Tämä salasana on eri kuin tuotteen ostamisen yhteydessä sähköpostiviestissä saatu tuotteen käyttäjänimi ja salasana. Käyttäjä määrittää tämän salasanan itse. Yritä käyttää jotain yleensä käyttämääsi salasanaa.

Jos tämä salasana on otettu käyttöön ja asetusparametreja yritetään muuttaa, näkyviin tulee keskusteluikkuna, jossa pyydetään salasanaa. Jos et tiedä salasanaa, pyydä se salasanan laatijalta. Jos järjestelmäsi kuuluu yrityksen verkkoon, ota yhteys verkonvalvojaan.

Jos et muista itse asettamaasi salasanaa, voit poistaa järjestelmänvalvojan salasanan ja päästä muuttamaan kokoonpanoasetuksia ESETin Unlock-työkalun avulla. Työkalua käytetään seuraavasti:
  1. Lataa ESET Unlock -työkalu napsauttamalla oikeaa linkkiä ja tallenna ohjelma työpöydälle:

ESET NOD32 Antivirus 2.7: Napsauta tätä

ESET NOD32 Antivirus- ja ESET Smart Security -sovellusten uudemmat versiot: Napsauta tätä

HUOMAA: ESET Unlock -työkalu toimii VAIN vikasietotilassa ESET Smart Security- ja ESET NOD32 Antivirus -sovellusten uusimpien versioiden kanssa. Seuraavassa on vaiheittaiset ohjeet Unlock-työkalun käytöstä ESET Smart Security- ja ESET NOD32 Antivirus -sovellusten yhteydessä.
  2. Käynnistä ESET Unlock -työkalu kaksoisnapsauttamalla joko lataamaasi unlock2.7.exe- tai unlock3.0.exe-tiedostoa. Näkyviin tulee ikkuna, jossa näkyy lukituksen poiston tunnusnumero.

HUOMAA: Microsoft Windows Vistassa tai sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä (2003, Windows 7) on tarpeen napsauttaa ESET Unlock -työkalua hiiren kakkospainikkeella ja valita Suorita järjestelmänvalvojana.
  3. Ota yhteys tukeen ja anna ikkunassa näkyvä tunnusnumero.
  4. ESETin tuen antamassa vastauksessa on tätä tunnusnumeroa vastaava lukituksen poistokoodi. Suorita ESET Unlock -työkalu uudelleen ja anna ikkunaan ESETin tuelta saamasi koodi.

HUOMAA: Microsoft Windows Vistassa tai sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä (2003, Windows 7) on tarpeen napsauttaa ESET Unlock -työkalua hiiren kakkospainikkeella ja valita Suorita järjestelmänvalvojana.
  5. Kun olet antanut lukituksen poistokoodin, paina ENTER-näppäintä. Järjestelmänvalvojan salasana on nyt poistettu, ja kokoonpanoasetuksia voidaan käyttää.

Unlock-työkalun käyttö ESET Smart Security- ja ESET NOD32 Antivirus -sovellusten uusimmalla versiolla
  1. Käynnistä tietokone uudelleen. Paina tietokoneen käynnistyksen aikana F8-näppäintä. HUOMAA: Joissain näppäimistöissä on tarpeen painaa erityistä F-lock-näppäintä, jolla funktionäppäimet F1–F12 otetaan käyttöön.
  2. Valitse merkkipohjaisessa valikossa Vikasietotila (Safe mode).
  3. Kun uudelleenkäynnistys on valmis, napsauta unlock3.0.exe-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
  4. Lopeta ESET Unlock -työkalun käyttö jatkamalla yllä olevasta vaiheesta 3.