Tietoja meistä

Tietoja Eurosecuresta

Eurosecure vastaa ESETin ohjelmistotuotteiden jakelusta ja markkinonnista Pohjoismaissa (Suomi, Färsaaret, Grönlanti, Islanti, Norja, Ruotsi, Tanska). Tukipalvelun ja myynnin yhteystiedot ovat täällä. ESETin ohjelmistoilla on Pohjoismaissa huomattava markkinapotentiaali.

Tietoja ESETistä

ESET kehittää ohjelmistoratkaisuja, jotka tarjoavat nopean ja kattavan suojan jatkuvasti kehittyviä tietokoneuhkia vastaan. Olemme ennakoivan uhkien tunnistuksen edelläkävijä. Tärkein tuotteemme ESET NOD32 Antivirus saa jatkuvasti korkeimpia mahdollisia arvioita erilaisissa vertailutesteissä. Se on myös muiden ESET-tuotteiden, kuten ESET Smart Security -ohjelmiston peruskivi.

ESET Smart Security on integroitu virustentorjunta-, vakoiluohjelmasuojaus-, roskapostinesto- ja palomuuriratkaisu. Yhdistelmä tarkkuutta, nopeutta ja erittäin pientä resurssien käyttöä muodostaa alan tehokkaimman suojausratkaisun.

ESET on myynnissä yli 160 maassa. Sen pääkonttori on Bratislavassa Slovakiassa. Jakelukeskus sijaitsee San Diegossa Yhdysvalloissa. ESETillä on toimipisteet myös Buenos Airesissa Argentiinassa ja Prahassa Tšekin tasavallassa. Lisäksi sitä edustaa maailmalla kattava yhteistyökumppanien verkosto.

ESET NOD32 Antivirus

Palkitun ThreatSense-virustentorjunnan pohjalle rakennettu ESET NOD32 Antivirus on integroitu suojausratkaisu, joka tarjoaa tietokoneelle kattavan suojan. ESET NOD32 Antivirus havaitsee ja eliminoi virukset, troijalaiset, madot, mainosohjelmat, vakoiluohjelmat, tietojenkalasteluyritykset, piilohallintaohjelmat ja muut Internetin kautta leviävät uhat. ESET NOD32 Antivirus -sovelluksen kattava ja ennakoiva maksimisuojaus käyttää vain vähän tietokoneen resursseja. Ohjelmisto ei hidasta tietokoneen toimintaa. Helpon ja nopean asennuksen jälkeen ESET NOD32 Antivirus toimii hiljaisesti taustalla, ja käyttäjät voivat käyttää tietokonetta turvallisesti ja huoletta.

ESET Smart Security

ESET Smart Security on integroitu suojausratkaisu, johon tietokoneen käyttäjät voivat luottaa. Ohjelma on rakennettu palkitun ESET NOD32 Antivirus -sovelluksen ja siinä käytetyn ThreatSense-virustentorjunnan pohjalle. ESET Smart Security tarjoaa käyttöön myös vakoiluohjelmasuojauksen, roskapostineston ja käyttäjäkohtaisen palomuurin. Heuristista analyysiä hyödyntävä ThreatSense-tekniikka estää järjestelmän altistumisen tartunnalle viruksen leviämisen ja virusmääritystietokannan päivityksen välillä.

ESET Smart Security havaitsee ja eliminoi virukset, troijalaiset, madot, mainosohjelmat, vakoiluohjelmat, tietojenkalasteluyritykset, piilohallintaohjelmat ja muut verkossa leviävät uhat. Se tarjoaa kattavaa, ennakoivaa suojaa vaikuttamatta tietokoneen suorituskykyyn.