ESET Mobile Security for Android BETA

Erinomainen suojaus Android-puhelimeesi.

ESET Mobile Security - Android antivirus

Beta-versio on nyt valmis testaukseen

Kokeile uutta versiota ensimmäisten joukossa.

Tutustu uusimpiin ominaisuuksiin

Lataa

Beta-versio, Android

Lataa tuotteiden käyttöoppaita

Tärkeimmät ominaisuudet

Haittaohjelmien torjunta heuristiikan avullaHaittaohjelmien torjunta heuristiikan avulla - Ratkaisumme ominaisuuksiin kuuluu sisäänrakennettu edistyksellinen heuristinen teknologia, joka tunnistaa älykkäimmätkin mobiilihaittaohjelmat.

Tekstiviestien/MMS-viestien roskapostin estoTekstiviestien/MMS-viestien roskapostin esto - Käytä mukautettavia estettyjen ja sallittujen numeroiden luetteloita luotettavien yhteystietojen määrittämisessä. Voit myös yksinkertaisesti estää teksti- ja multimediatiedostot tuntemattomista numeroista.

PuhelunestoPuhelunesto - Mahdollistaa puheluiden suodattamisen ennalta määriteltyjen käyttöasetusten mukaisesti.

VarkaudenestojärjestelmäVarkaudenestojärjestelmä - Jos laite katoaa tai varastetaan, toiminto poistaa kaikki puhelimeen tallennetut tiedot yksinkertaisella tekstiviestikomennolla. Puhelimesta poistetaan yhteystiedot, viestit ja siirrettävällä muistikortilla olevat tiedot.

Mikä on beta-versio?

Tuotteen beta-versio on julkiseen testaukseen tarkoitettu versio, jolla varmistetaan, että tuotteen kaikki ominaisuudet ja toiminnot toimivat halutulla tavalla ennen tuotteen virallista julkistamista.

Osallistumalla beta-testaukseen saat mahdollisuuden tutustua uusimpiin tuoteominaisuuksiin ennen muita. Beta-versio tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että tuotteessa voi olla yhteensopimattomuuksia tai vähäisiä ongelmia, jotka on vielä ratkaistava.

Anna tärkeää palautetta

Kerro meille mielipiteesi ja auta meitä parantamaan tuotettamme entisestään: beta@eurosecure.com